Izjava o zasebnosti


Izjava o zasebnosti se nanaša na spletno mesto www.fotoucilnica.si.  Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da podjetje Milan Simčič s.p. hrani in obdeluje vaše podatke na načine, ki so navedeni v nadaljevanju izjave.

Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če naročate storitev oz. se prijavite na novice.

[br]

Splošne informacije o spletnem mestu

Lastnik spletnega mesta je podjetje:

Milan Simčič s.p.
Ažbetova 4a
SI-1000 Ljubljana

[br]

Kakšne podatke zbiramo na spletni strani

Zbiranje osebnih podatkov

Na spletnem mestu zbiramo naslednje osebne podatke:

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov

Osebne podatke zbiramo le takrat, ko nam jih pošljete s prijavo, izpolnjenimi obrazci ali elektronsko pošto kot del naročila storitev, zahtev ali povpraševanja po storitvah in v podobnih situacijah, ko ste se odločili, da nam pošljete svoje podatke.

[br]

Zbiranje tehničnih podatkov

S pomočjo orodja za merjenje statistike spletnega mesta lahko na spletnem mestu www.fotoucilnica.com samodejno zbiramo nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani. Te informacije uporabljamo izključno za spremljanje statistike o obisku in uporabi spletnega mesta www.fotoucilnica.si.

[br]

Piškotki (Cookies)

Piškotki (Cookies) so posebne besedilne datoteke, ki jih strežniki samodejno naložijo na vaš računalnik. Tekstovne datoteke ne vsebujejo nobenih podatkov o vaši identiteti. S piškotki in nekaterimi drugimi metodami za merjenje obiska spletnih strani pridobimo informacije o tem, kako in katere strani obiskujejo uporabniki in v kakšnem številu. Ta tehnologija ne zbira osebnih podatkov o uporabniku strani; te informacije se nahajajo v združeni, agregatni obliki. Namen te tehnologije in informacij, ki jih posreduje, je izboljšati spletne strani ter hraniti kontaktne in osebne podatke za kasnejše obiske na naših spletnih straneh.

Privzete nastavitve večine spletnih brskalnikov omogočajo samodejno nalaganje piškotkov na vaš računalnik.

Če ne želite, da se piškotki samodejno nalagajo na vaš računalnik ali če želite da vas spletni brskalnik na to opozori, lahko to določite v varnostnih nastavitvah spletnega brskalnika.

[br]

Kdo in kako lahko uporablja vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke na spletni strani zbiramo za kvalitetnejše in pravilno delovanje spletnega mesta ali za zagotavljanje storitev na vašo zahtevo. Z oddajo vaših podatkov se strinjate tudi s tem, da jih lahko uporabimo za naslednje namene:

  • Raziskovanje trga (za interne namene)
  • Obveščanje o novostih, ki se tičejo naših izdelkov, storitev, spletnega mesta,…

Vaše osebne podatke lahko obdeluje osebje, ki je zadolženo za izvajanje katere izmed zgoraj navedenih dejavnosti.

[br]

Kako varujemo vaše osebne podatke

Zavezujemo se, da bomo vaše osebne podatke varovali v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaše osebne podatke bomo obdelovali samo za interne namene in jih brez vašega privoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam.

Če vaše osebne podatke posredujemo zunanjim partnerjem zaradi dobave storitev, ki ste jih naročili, ali v druge namene, ki ste jih odobrili in jih izvajamo s pomočjo pogodbenih partnerjev, zagotavljamo, da pogodbeni partnerji upoštevajo veljavne predpise za zavarovanje osebnih podatkov.

Vaši osebni podatki ostajajo v podjetju Milan Simčič s.p. . Hranimo jih na strežnikih, ki so v našem upravljanju. Vaših podatkov ne mi in ne naši partnerji v nobeni obliki ne bomo posredovali v uporabo tretjim osebam, razen če se boste s tem strinjali ali če bodo tako zahtevali pravosodni organi.

Nekatere podatke lahko računalniško shranimo ali računalniško obdelamo na območjih, ki spadajo v sodno pristojnost drugih držav, kjer se zakonodaja o varstvu osebnih podatkov morda razlikuje od predpisov v vaši državi. V teh primerih bomo zagotovili, da bo varovanje osebnih podatkov v skladu z zakonodajo v Evropski uniji, Sloveniji in državi, kjer se podatki hranijo oz. obdelujejo.

Podjetje uporablja tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, ki vaše podatke varujejo pred manipulacijo, izgubo, uničenjem ali nepooblaščenim dostopom. Za zagotovitev varnosti in zaupnosti osebnih podatkov, ki jih zbiramo na spletu, uporabljamo tudi standardni požarni zid in zaščito gesla. Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki izvajamo ukrepe, ki so zasnovani tako, da te podatke zaščitijo pred izgubo, neustrezno uporabo, nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spremembo ali uničenjem. Podatkov v vseh primerih sicer ne moremo zavarovati pred kakršnokoli izgubo, neustrezno uporabo, nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spremembo ali uničenjem, prizadevamo pa si preprečiti take nesrečne dogodke.

[br]

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke in kako lahko zahtevate izbris

Vaše osebne podatke hranimo 5 let.

Kadarkoli lahko zahtevate izbris kateregakoli vašega podatke iz naših baz. Pri tem se obrnite na

  • T: 041 662-629
  • E: info@fotoucilnica.com

V primeru težav, vprašanj ali drugih komentarjev se obrnite na info@fotoucilnica.com. Nenehni razvoj spleta zahteva občasno spreminjanje našega pravnega obvestila. Pridržujemo si pravico do teh sprememb.

[br]

Izjava je bila nazadnje posodobljena: 14.8.2015

[br]

[br]