Fotografiranje izdelkov


Vsako podjetje, ki oglašuje ali prodaja izdelke s pomočjo kataloga in/ali spletne trgovine potrebuje kvalitetne fotografije. Kupci brskamo in kupujemo z očmi. Dostikrat kvaliteta izdelka in cena s prodajo v prvi fazi nista tako povezana kot dejstvo ali nam je izdelek všeč ali ne. Če nam je izdelek všeč, potem gledamo dalje za ceno in kvaliteto, sicer ne.

IMG_7490-Edit-Edit-2

V Fotoučilnici imamo dovolj znanja in kvalitetne fotografske opreme, da bomo vaše izdelke fotografirali tako, da bodo vašim kupcem všeč že na prvi pogled. Veliko pozornosti posvečamo kvalitetni postavitvi luči, da na izdelku ni presvetlih oziroma pretemnih delov. Še posebej je to pomembno pri fotografiranju svetlečih površin.

IMG_8791-Edit

Vaš izdelek lahko fotografiramo v našem studiu, za večje, predvsem neprenosljive zadeve fotografiramo tudi na vaši lokaciji. Pred fotografiranjem se dogovorimo pod kakšnim kotom želite imeti fotografijo izdelka. Največkrat naročniki izberejo belo ozadje, ki ga na vašo željo tudi odstranimo. Tak izdelek lahko potem poljubno kombinirate v vaših promocijskih akcijah. Lahko se dogovorimo, da na fotografije dodamo tudi vaš logotip.

nahrbtnik-celada-white

Vse fotografije so dovolj kvalitetne in v visoki resoluciji, da jih brez težav uporabite za vse tiskane medije.

Za ponudbo nam pišite na elektronski naslov: milan@fotoucilnica.com in dogovorili se bomo o vseh podrobnostih.