EOS-Akademija


EOS Akademija je rezultat sodelovanja med podjetjem Canon Adria d.o.o. in Fotoučilnico. Z EOS Akademijo nudimo kupcem in uporabnikom Canon fotografske opreme dodatno izobraževanje, ki jim bo v veliko pomoč pri njihovih fotografskih podvigih. Nemalokrat se zgodi, da kupimo fotoaparat in potem ne znamo izkoristiti vseh možnosti in funkcij, ki jih le ta ponuja.
Fotoučilnica že dolga leta uspešno izvaja fotografske tečaje, ki so namenjeni tako začetnikom kot tudi naprednejšim fotografom, ki si želijo na višji fotografski nivo. Poleg klasičnih delavnic, učilnic, tečajev in fotopotepov v Fotoučilnici izvajajo tudi mentorski program, ki je prilagojen individualnim potrebam posameznikov.

EOS Akademija je namenjena kupcem in uporabnikom Canon fotoaparatov. Ob nakupu ste v embalaži prejeli tudi kupon za udeležbo na EOS Akademiji.
Spodaj je prijavnica, preko katere se lahko prijavite na brezplačno delavnico, na kateri vas bomo seznanili s funkcijami in zmožnostmi, ki jih ima vaš novi fotoaparat. Na začetku bomo obnovili nekaj osnov o fotografiji, nato pa sledi pregled funkcij, ki jih najdete na svojem novem Canon EOS fotoaparatu. Ob koncu bomo nakazali tudi možnosti, ki jih ponuja različna dodatna oprema.

EOS-diplomaPrijava na Canon EOS akademijo

* indicates required/ /
( mm / dd / yyyy )